Locationer

Jeg har listet nogle af mine yndlingssteder ned her.  For hvor vil man egentlig gerne fotograferes henne?

Trylleskoven

Trylleskoven er en lille fin skov, med rigtig mange små hyggelige træer, skovbunden er fantastisk og der er altid gode træstammer man kan sidde på.  I Trylleskoven kan man fotografere på alle tider af dagen.  Det er tæt på vandet og giver os derfor rigtig mange muligheder, hvis vejret tillader det.  Skoven ligger omkring Solrød.

Tune Idrætscenter 

Fra Tune hallen og ud til Hedeland går der en skøn sti.  Vi parkere på "Parkering - Hedeland" ved Rendebjerg. Jeg plejer at holde ind til siden i min lille blå bil, så man ikke er i tvivl om, hvor det er.  Vi kan være på begge sider af Rendebjergvej afhængig af hvordan solen står. Denne sti er fantastisk fin til både børn og voksne.  Det er også her de fleste Cakesmash udendørs fotograferinger foregår.  

Hedeland 

Vinterasserne i Hedeland er gudesmukke.  Der er masser af muligheder for fotografering.  Vi kan ikke fotografere i fuld sol her fordi lyset bliver alt for hård.  Dog er der masser af små hyggelig steder, hvor vi kan komme i skyggen og fotografere.  Det er en skjult perle. Børn elsker at kravle på stenene, det giver dem tryghed og en naturlig legende tilgang til billederne. 

Hedeland - Overdækket

Denne fine overdækning kan vi benytte i al slags vejr.  Den giver os rigtig mange muligheder for forskellige billeder.  Den ligger også i Hedeland omkring vinterrasserne.  Har jeg gravide med er der mulighed for at køre helt ned til overdækningen.

Hedeland - Østre Vindingevej

Øster Vindingevej i Hedeland har også den flotteste natur, store flotte sten. Rig mulighed for at lege med lyset. Her har jeg haft masser af brudepar med og dejlige børn der leger i naturen.  Jeg anbefaler man fotografere her i de tidlige morgentimer eller sen aften. 

Mosede Fortet

På Mosede Fortet i Greve er der ingen overdækning, og man kan derfor ikke tage billeder i al slags vejr. Til gengæld er der en mega fed beton væg.  Den kan bruges til diverse portrætter af både børn og voksne.  

Kalkgraven

På Højagervej kan man parkere lige ud til Kalkgraven.  Det er et super flot område, hvor der er mulighed for at få et foto med vand i baggrunden.  Der er en fin grussti, og godt med skygge om formiddagen.  Ingen overdækning.

Karlstrup Skov

Karlstrup Skov er tæt bevokset med en smuk allé.  Den er fuldstædig fantastisk til børn, især til efteråret, hvor alle bladene er faldet smukt.  Børn i hjemmestrik, måske skønne jordfarver. Gravide maver i modlys er også virkelig smukt.