Hair By Boldt 

Hos mig er der plads til hele familien I hyggelige og rolige omgivelser

Jeg sætter en ære i at opfylde netop dine ønsker i forhold til håret, og bestræber mig på at gøre mit bedste for at opnå resultatet, bl.a. ved at afsætte god tid til at udføre arbejdet.

”For mig er det vigtigt at kunden får et brugervenligt, men smukt hår der også fungerer hjemme i hverdagen”

Og som hjælp til dette benytter jeg meget milde produkter, lige fra shampoo til de farver jeg arbejder med, som er uden amoniak og lavt på parfume.

Mainz VVS

Etableret i 1971 Hos Mainz VVS sætter vi en ære i at arbejdet altid leveres til rette tid, aftalte pris og med kvaliteten i top. Vi udfører alle former for VVS-arbejde; både de store og små reparationer med udskiftning af pakninger, vandhaner, toiletter og meget mere, men også de helt store entrepriser som et nyt badeværelse eller udskiftning af oliefyr til gasfyr eller vedvarende energi. Endvidere tilbyder vi service på olie- og gasfyr samt service på varmepumper og ventilationsanlæg via vores faste samarbejdspartner Lygas. Her er Mainz VVS nemlig en del af ejerkredsen.

Hvad end du skal have skiftet en dryppende vandhane eller have totalrenoveret badeværelset, så garanterer vi dig et veludført stykke arbejde uanset størrelsen eller omfanget af opgaven, og med os på råd kan du få masser af inspiration og vejledning til, hvordan dit projekt bliver udført bedst muligt.

Champagne for alle | Champagnekassen

DIREKTE FRA HJERTET

Det er os. Vejen her til har været et eventyr hele vejen igennem – det startede med en køretur til Champagne og et bagagerum fuld af champagne – efterfulgt af private champagnesmagninger i bedste Tupperware-homeparty-style. En Facebook side der eksploderede i løbet af ret kort tid – anbefalinger via mund-til-mund og efter relativ kort tid kunne vi mærke efterspørgslen var så massiv, at Michael sagde farvel til det traditionelle arbejdsliv i mediebranchen og kastede sig ud i at dele viden om og kærlighed til champagne på fuld tid.